Bilder

Matinékonsert i Villa Stenersen søndag 12. mars kl 14.00

Den flotte Arne Korsmo-villaen Villa Stenersen ble overtatt av Nasjonalmuseet for tre år siden, og nå er 1. etasjen og biblioteket er tilbakeført til originale, sterke farger.
Søndag 12. mars spiller Kurt Weill Ensemble matinékonsert der, og det blir første gang publikum får se de nye (gamle) fargene. Ta søndagsturen på Vinderen, og kom på konsert kl. 14!

Kurt Weill var del av kunstnermiljøet i Dessau, der Walter Gropius drev den berømte høyskolen for arkitektur og design, Bauhaus, fra 1925. I Villa Stenersen benyttet arkitekten Arne Korsmo blant annet Gropius´ design i dørhåndtakene. Det er anledning til å se hele huset før og etter konserten.

Konserten er i samarbeid med Nasjonalmuseet og støttet av Kulturrådet og Fond for utøvende kunstnere.

Dørene i Villa Stenersen åpner kl 13 og stenger 16. (Konserten varer cirka en time).

Gratis entré. NB! Begrenset antall plasser! For å sikre deg plass, meld deg på via eventbrite.com. Ekstrakonsert kl 15 ved behov.

Lonely Songs er ute!

Kurt_CD_front iTunes 2SpotifyWimp logo

Albumet har allerede fått en femmer i Hamar Arbeiderblad; «Som tittelen antyder, er menneskelig ensomhet et gjennomgående tema, formidlet gjennom både smidighet og eleganse, kraft og en anelse råskap i blant, men også en lekende humor når det i blant kan ryddes rom for det.»

Lonely Songs er tilgjengelig på iTunes, Spotify, Wimp og Platekompaniet.